Ulkoinen kauneus heijastuu terveydessä

December 20th, 2014

Hyvä olo tuntuu ja näkyy. Tämän todistaa lukuisten tutkimusten lisäksi käytännön koe – jo muutama huonosti nukuttu yö näkyy välittömästi tummina silmänalusina ja kulahtaneena ihona.

Sama tapahtuu myös flunssan vaivatessa, kun punainen nenä ja vetiset silmät vievät kaiken huomion. Sanomattakin selvää on, että myös tupakointi ja liian vähäinen vedenjuonti aiheuttavat dominoefektin kasvojen ihoon ja henkilön yleisilmeeseen. Kauneudella ja terveydellä on luja syy ja seuraussuhde.

Niinkin helposti unohtuvat asiat kuin vitamiinit ja hivenaineet vaikuttavat merkittävästi ihon hyvinvointiin. Esimerkiksi A-vitamiini saa ihon näyttämään raikkaalta ja yhtenäisen väriseltä kun taas B-vitamiini vähentää viheliäisten näppylöiden syntymistä toimien myös aineenvaihdunnan tehostajana sekä hiuksien, ihon ja lihaksien vahvistajana. C-vitamiini on puolestaan oikea kehon supervitamiini vähentäen arpien, haavojen ja mustelmien syntymistä ja vahvistaen ihon oman kollageenin tuotantoa. Tämän luonnollisen tehonuoretjan ohella myös E-vitamiini tunnetaan hyvänä antioksidanttina, joka hellii kuivaa, hilseilevää ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta vaurioilta. Vitamiini-aakkoset on hyvä opetella ja pitää mielessä. Swiss Clinic on iskenyt asian ytimeen ja asettaa kauneuden ja terveyden käsikkäin tarjoten itse kehittämänsä kauneusravintolisän takaamalla, että keho saa tarvitsemansa ravintoaineet käytettäväkseen.Joskus ruokavalion muutos ei ole kuitenkaan riittävä keino kauneuden maksimoimiseksi vaan ulkoista lisäapua tarvitaan. Vitamiineja hiuksille Swiss Clinic tarjoilee osoitteessa ajatellen erityisesti niitä kuluttajaryhmiä, joiden hiukset ovat harventuneet ikääntymisen myötä tai stressistä ja hormonaalisesta vaihtelusta johtuen. Nämä päivän pelastavat helmet vaikuttavat luonnollisella tavalla vaikuttaa ihoon, hiuksiin ja kynsiin tehden niistä vahvemmat ja kiiltävämmät. Suurin kehosi elin, eli ihosi saa uutta tervettä hehkua muutamalla kapselilla. Swiss Clinic lupaa jatkuvan ja säännöllisen kauneusravintolisän käytön antavan avaimet nopeisiin ja näkyviin tuloksiin 2-4 kuukauden käytön jälkeen. Swiss Clinic tarjoaa myös ilmaista kauneusneuvontaa ja käyttäjät ylistävät tuotteita blogeissaan.

Syö siis hyvin, liiku ja hymyile. Kauneus kumpuaa sisältä päin eikä ihon hyvinvointi koostu pelkästä kosteusvoiteen levityksestä. Ole luonnollisesti kaunis ja laita kehosi voimaan hyvin maksimoiden näin myös ulkoisen viehättävyytesi. Olethan saanut päivän Luteiini-annoksesi? Ennaltaehkäisy on kaiken a ja o.